Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Студентське самоврядування

МО (Молодіжна Організація) – це орган студентського самоврядування, котрий дає змогу студентам бути причасним до життя університету та привносити свій вклад до розвитку сучасної системи освіти. Головна мета організації – поліпшення лідерських і управлінських якостей, вміння контролювати процес підготовки і проведення заходів (PR-заходів, конференцій, благодійних акцій, лекцій, розважальних заходів), залучення до активної участі студентів у громадському та культурному житті університету.

Структура МО:

Наша молодіжна організація ділиться на 3 сектори, у яких люди маюсь свої обов’язки.

PR сектор (повне ведення соціальних мереж факультету, сповіщення студентів через соціальні мережі про майбутні заходи на рівні факультету)

Волонтерський сектор (займається пошуком та організацією благодійних заходів і акцій)

Event сектор (організація всіх заходів на рівні факультету) Дії нашої організації направленні на те, щоб урізноманітнити життя студентів і зробити навчання цікавим.

Голова МО факультету ЕІП

Антоненко Валерія Андріївна, студентка 2 курсу спеціальності 081 право.

З початку навчального року 2021-2022 обіймає посаду голови молодіжної організації факультету. За цей час переформувала команду МО та внесла цікаві зміни. В активній громадській діяльності вже 4.5 роки, а в активному житті університету вже другий рік. Активний діяч також в науковому відгалудженні: бере участь в юридичних круглих столах та написанні наукових статей в «Молодіжному економічному віснику».